Architectural Installations by Eggertsson Architects.

metalocus_rintala_eggertsson_more than green

“The SALT structure is based on the shape of the fish rack (fiskehjell). It is a mobile platform for artistic statements. It will work as a physical and conceptual framework for the invited artists and their projects. The SALT project will travel across the Arctic and North-Atlantic region. It will move to a new location each year, and each time the organizers will work in close partnership with local art institutions, artists, authorities and locals. The architectural installations for the festival have been designed by Rintala Eggertsson Architects.” (source: Metalocus//Photographies: above – © SALT Art – Music//below – © Rintala Eggertsson Architects.)

(+info)

(via metalocus)

metalocus_rintala_eggertsson_more than green 2 metalocus_rintala_eggertsson_more than green 3 metalocus_rintala_eggertsson_more than green 4 metalocus_rintala_eggertsson_more than green 5 metalocus_rintala_eggertsson_more than green 6